Projekt udomljavanja maca

Royal cat hotel nije fokusiran samo na vlasničke mace, ponosni smo na projekt  pod nazivom ''Udomi macu'' gdje želimo spojiti tvrtke i udruge koje se bave pomaganjem i spašavanjem napuštenih  maca kako bismo im pomogli jer su kapaciteti udruga i volontera maximalno iskorišteni.

Cilj je da pravne ili fizičke osobe sponzoriraju smještaj za jedan ili više boksova na min. godinu dana u kojem bi boravile mace od udruga koje su već duže vrijeme kod njih na skrbi te tako napravili mjesta za nove mace koje trebaju pomoć. Svaki takav boks bio dobio ime po sponzoru te bismo naravno vrlo rado objavljivali slike putem svih marketinških kanala.

Svaka maca koja se udomi iz sponzorskog boksa odlazi u novi dom cijepljena, sterilizirana/kastrirana, očišćena od svih unutranjih i vanjskih nametnika te sa "Start" pokolnom za macu u kojem se nalazi hrana i poslastice, te Royal cat hotel nudi posebne pogodnosti za smještaj maca udomljenih kroz program ''Udomi macu''.

Naravno da su svi dobrodošli koji žele pomoći uličnim  macama i donirati nešto hrane za njih, ampulicu protiv nametnika, podloške, tabletice protiv nametnika i sl. Na kraju mjeseca navedenu donaciju ćemo donirati udrugama ili volonterima koji brinu o napuštenim macama te objaviti kome je donacija ustupljena.

Kontaktirajte nas

ROYAL CAT HOTEL
Royal Noctua j.d.o.o.
OIB: 67582443286
Zagrebačka ulica 122
10 370 Dugo Selo

IBAN: HR9723600001102996197
Zagrebacka Banka

Mob: 099/ 39 39 900
Mob: 095/ 91 03 307
Email: info@royalcathotel.hr
Web: www.royalcathotel.hr