Royal Cat Hotel

Ukoliko putujete, renovirate stan/kuću, očekujete goste, idete na vjenčanje ili slične aktivnosti – ROYAL CAT je pravo mjesto za Vašu macu!

Zadržite čist račun i dugu ljubav sa obitelji i prijateljima a macu dovedite na uživanje u ROYAL CAT HOTEL koji će osigurati Vašoj maci potpuni luksuz, njegu i udobnost sa strogim pravilima ponašanja vezanim uz higijenu i zdravlje maca koje žele boraviti u hotelu.

 

Kontaktirajte nas Rezervirajte smještaj

Zašto se odlučiti za smještaj u ROYAL CAT Hotelu?

Zato što je drugačiji, namijenjen je isključivo macama. Kod nas mace nisu prisiljene družiti se sa nepoznatim ukućanima, slučajnim prolaznicima i drugim macama. U našem hotelu nema mirisa pasa niti drugih kućnih ljubimaca jer je cijeli prostor namijenjen isključivo macama gdje im je pružena mogućnost adaptacije i mirnog kutka ukoliko se ne žele družiti, ukoliko im je potreban mir.

Mace mogu po odabiru vlasnika preko dana biti slobodne gdje će provoditi vrijeme u udobnom i potpuno sigurnom prostoru u društvu drugih maca i našeg osoblja ili također po odbiru vlasnika boraviti isključivo same u vlastitom prostranom apartmanu uz solo šetnju u hotelu. Ono što je novo za vlasnike ljubimaca koji borave u hotelu je da Royal cat hotel omogućava video nadzor i za vlasnike maca, tj. vlasniku se ustupi link preko kojeg 24 sata na dan može vidjeti svoju macu u bilo koje vrijeme dana i noći.

Također novo je da u našem hotelu macama besplatno na raspolaganju stoji moćna molekularna hidrogenizirana voda odnosno SOLCO voda obogaćena vodikom koja je odlična i sigurna terapija za održavanje našeg zdravlja kao i zdravlja naših kućnih ljubimaca (više na linku: http://soososam.com/eng/page/main.php).

Svi prozori su osigurani, sve prostorije klimatizirane, sluša se tiha klasična muzika, cvrkut ptičica i zvukovi prirode, gledaju se veliki LED televizori sa programom namijenjenim macama, opuštaju se na kaminu i promatraju okolinu ili promatraju ribice u umjetnom akvariju, veliki prema van sigurnosni izbočeni kavez na velikom prozoru koji maci daje osjećaj kao da je vani u otvorenom prostoru.

Macama stoji na raspolaganje i veliki Playground unutar hotela, razne igračke, grebalice, zidne kućice, udobne viseće ležaljke a mirisi i zvuci podsjećaju ih na dom.

KAKO SU NAŠI APARTMANI OPREMLJENI?

U svakom apartmanu nalazi se zaseban wc za macu koji se čisti s vanjske strane kako bi maca imala svoj mir, ručno izrađena drvena postolja za keramičke zdjelice, svježa mačja trava, Catnip kuglica od mačje trave, udobna XXL bijela mekana Royal skrivalica (VIP apartman) ili udobna normalne veličine bijela skrivalica (Classic apartman), police za penjanje, mala grebalica i igračke.

Apartmani za mace su prostrani i izrađeni od prirodnih drvenih materijala, nema željeznih kaveza. Ukupno nudimo kapacitet smještaja 18 ROYAL VIP apartmana te 12 ROYAL Classic apartmana. U jednom apartmanu mogu boraviti 2-3 mace od istog vlasnika a apartmani su tako konstruirani da ih se može proširiti da mace borave u dva boksa ukoliko vlasnik želi još veći prostor za svoje mace. ROYAL CAT HOTEL prostire se na više od 120 kvadrata, u moderno uređenom prostoru koji ima zasebnu recepciju te pristup prostorijama u kojem borave mace moguć je vlasnicima isključivo pod strogim higijenskim uvjetima. Svaki vlasnik koji želi pristupiti prostoru gdje borave mace mora dezinficirati ruke i koristiti navlake za cipele. Higijena nam je uvijek na visokom nivou te najveći prioritet. Podovi, apartmani, oprema, krevetići, zdjelice i wc-i čiste se parnim čistačem preko 180 stupnjeva, kipućom vodom i Ekocidom.

Cijeli kompleks hotela nalazi se pod 24 satnim video nadzorom, kompletno je osiguran u suradnji sa ovlaštenom Security tvrtkom (video nadzor, alarm protiv: provale, protiv dodira stakla, vatre, dima, plina, poplave).

Često postavljana pitanja

"Moja mačka je jako nježna i plašljiva. Kako bi podnijela boravak u hotelu?”

“Moja mačka nikada nije bila izvan kuće i ne voli promjene. Dali će se snaći u hotelu?”

“Moja mačka je veliki individualac, ne podnosi druge mačke i ne voli nikoga osim mene. Dali je ona sposobna za hotel gdje su druge mačke?”

“Brinem se kako će podnjeti boravak u hotelu?"

Mačke su izuzetno oprezna ali i jako društvena bića. Kod nas nove mace boravak započinju u izdvojenom, udobnom prostoru. Tu ih strpljivo ohrabrujemo da slušaju, mirišu i istražuju, dok se ne osjete sasvim opušteno i sigurno. Svaka maca je različita, pa ovaj proces traje između jednog i tri dana. Nakon uspješne adaptacije, mace su spremne za međusobno druženje i igru.
Boravak sa drugim stabilnim macama je blagotvoran i može pomoći maci u ispravljanju nekih poremećaja u ponašanju - loših navika u ishrani, grubosti tijekom igre, hiperaktivnosti ili anksioznosti. Mace se ugledaju jedna na drugu, i brzo uče! 🙂

Da biste zadobili potpuno naše povjerenje ukratko ćemo Vam predstaviti vlasnice ROYAL CAT HOTELA u čijim rukama će se mace osjećati kao da su doma.

Tko se brine o Vašim macama?

Mirjana je dugi niz godina angažirana slobodna volonterka, ujedno je i članica Udruga za zaštitu životinja (Prava šapa, SOS Cat, Udruga Rea). Pomaže napuštenim, bolesnim i hendikepiranim macama. Brine sama o svoja 2 hranilišta sa trenutačno ukupno 22 mace, što uključuje hranu, veterinarsku skrb po potrebi, udomljavanje i kastraciju kao jedini način kontrole razmnožavanja i pomoć macama na ulici. Do sada je udomila preko stotinu životinja i bilo je samo pitanje vremena kada će svoju ljubav prema životinjama pretvoriti u posao iz snova.

Pomaže volonterkama pri prikupljanju donacija, prijevozu, smještaju te udomljavanju maca. I sama ima doma svojih nekoliko vlastitih maca kojima je pružila zauvijek dom. Među njima je i jedna potpuno slijepa maca i jedan tronožni mačak, te jedna pesica, a uz njih i zbog njih podržava kampanje „Gledaj srcem“ i „Udomi, ne kupuj", za teško udomljive hendikepirane mace i mace s ulice.

Rahela se također dugi niz godina aktivno bavi pomaganjem napuštenim, bolesnim i odbačenim macama. Aktivan je član Udruge za dobrobit i zaštitu mačaka S.O.S. Cat iz Zagreba te volontira i u udrugama Rea, Merida i Meow me. Kroz njenu kuću prošao je ogroman broj maca koje sada žive sretno sa svojim udomiteljima i uvijek je spremna pružiti macama privremeni smještaj u svom domu do stalnog udomljenja. Njenu kuću krasi 12 maca koje su kod nje pronašle zauvijek dom, sve su one bile napuštene, odbačene i bolesne.

Mirjana & Rahela su perfekcionistice u svakom pogledu koje će o vašim macama brinuti kao o svojim vlastitim sa posebnom odgovornošću i ljubavlju. Jedino što može da Vas brine je – dali će Vaša maca htjeti ići doma iz našeg hotela jer su vlasnice s ljubavlju uredile i opremile hotel baš onako kako bi one voljele da imaju smještaj za svoje vlastite mace. 🙂

Saznajte što naši klijenti kažu o nama! Pročitajte recenzije s Facebook i Google društvenih mreža.